Selecteer een pagina

Structuur & vrijheid

Organiseren, regelen, ontzorgen en structuur aanbrengen zijn zaken waar ik intens blij van word. Het is dan ook niet vreemd dat ik meer dan 15 jaar met veel plezier heb gewerkt voor grote internationale bedrijven waar ik coördinerende functies vervulde. Zo was ik een aantal jaar Executive Assistant voor een International Partner Arbeidsrecht bij Baker & McKenzie, PA van de directie bij het Rijksmuseum, en was ik afgelopen 8 jaar Global Mobility Coordinator bij Heineken en Philips, waarbij ik ervoor zorgde dat expats en hun gezinnen een prettige zorgeloze verhuizing kregen naar hun nieuwe thuisland.

Ik was verantwoordelijk voor de gehele relocation (vendor en stakeholder management, HR (arbeidsvoorwaarden, salaris berekeningen, payroll)), was contactpersoon voor de expat en de familie, en verzorgde de administratieve handelingen van het hele proces. Deze Internationale werkervaring heeft mij een stevige basis gegeven die ik goed kan gebruiken voor de toekomst.

Na al die jaren in loondienst groeide de behoefte om mijn eigen koers te bepalen en mijn hart te volgen om te doen wat ik het liefste doe; het aanbrengen van structuur, in zowel mijn privéleven als op zakelijk vlak. Wat voor mij ook erg belangrijk is, is vrijheid. Maandenlang heb ik gereisd en gewerkt in Australië, Zuid-Oost Azie en Zuid Amerika.

Naast mijn liefde voor reizen, ben ik sinds 2016 moeder geworden van mijn grote liefdes, Olivia en Hugo. Hierdoor is de behoefte aan vrijheid nog groter geworden zodat ik het moederschap en mijn werk beter kan combineren.

In 2019 hakte ik de knoop door en besloot ik mijn eigen behoeftes en mijn zakelijke kwaliteiten te bundelen en zo ontstond mijn bedrijf House of Hamilton.

Mijn missie: de groei van jouw core business.

Het is mijn missie om jou als ambitieuze ondernemer te helpen met zaken waar jij geen tijd meer voor hebt, maar die wel essentieel zijn om je bedrijf te laten groeien. Mijn focus ligt op ontzorgen, in de breedste zin van het woord, zodat jouw prioriteit kan liggen bij jouw core business. Ik ben niet alleen jouw Business Manager, maar ook jouw rots in de branding! Door mijn inzet ervaar jij meer rust, ruimte en vrijheid. Zo ben jij in staat om je bedrijf stevig in de markt te zetten en te laten groeien.

Wil jij meer structuur en overzicht zodat je bedrijf kan groeien? Ik help je graag!